Testimonials

Bekijk testimonials van klanten uit verschillende branches

MKB

Klaar voor de toekomst

Ik heb Omzetcoach.nl ingeschakeld als sparringpartner voor mij als MKB ondernemer en vooral om te werken aan het verhogen van de verkoopeffectiviteit van mijn team.

We hebben onder andere zelf omzetcoaching als aansturingsmethodiek geïmplementeerd en werken met een continue verbetercyclus op het commerciële proces.

We hebben hierdoor meer focus op het behalen van onze omzetdoelstelling. We benutten ons ERP systeem nu ook optimaler om het salesproces te managen.

Onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde richting de klant zijn cruciaal voor onze business. De afgelopen periode kenmerkte zich door een strategische herpositionering en rebranding van ons merk.

Hierbij heeft ook het LinkedIn for Business programma geholpen om TAPES.NL zichtbaarder en klant aantrekkelijker te maken. Dit levert ook concreet leads op.

Het fundament van ons bedrijf is op commercieel vlak nóg steviger geworden en klaar voor de toekomst.

Robin van Ingen Schenau

46.000+, 351 comments, 107 likes

Mark Vos is een specialist in het genereren van meer bezoekers en leads via LinkedIn. 

Met zijn hulp is het gemiddelde bereik van onze posts 10 keer hoger geworden.

Ook hebben we een veelvoud aan bezoekers op onze bedrijfspagina en is in korte tijd het aantal volgers met 15% gegroeid. Daarnaast is Mark een integere en fijne persoon om mee samen te werken.

Met één bijdrage op onze bedrijfspagina realiseerden we meer dan 46.000 views, 351 comments, 107 likes en meer dan 150 leads.

Vincent Porter

Trainers en coaches

Één nieuwe klant betekent voor mij tienduizenden euro's omzet

Ik maak met CFO’s van een financieel shared service center een kenniscentrum, dat 75% kosten reduceert.

Ik was LinkedIn op eigen houtje aan het verkennen. Dit kostte me veel tijd en energie en had weinig resultaat.

Franck en zijn collega’s van Omzetcoach.nl hebben van ‘sociaal verkopen’ hun vak gemaakt en zijn experts.

Met hun aanpak heb ik me in zes weken tijd heel gestructureerd ‘sociaal verkopen’ eigen gemaakt.

De resultaten zijn veel bereik en interactie op mijn bijdragen, gesprekken, 25% groei van mijn netwerk én flinke omzetgroei!

De investering is ruimschoots terugverdiend en het fijnste is dat ik het leuk vind op deze manier via LinkedIn contact te hebben met relaties, dat maakt deze aanpak voor mij duurzaam, dat is winst.

Als je uit LinkedIn leads wilt halen en met vakmensen wilt werken beveel ik Franck en zijn collega’s van harte aan.

Carina van Reeven

Van €25.000 naar €67.000 omzet per jaar

Omzetcoaching heeft me geleerd om potentiële klanten met zelfvertrouwen te benaderen en hogere prijzen te vragen voor m’n diensten. Voorheen was ik zenuwachtig voor een gesprek, maar nu niet meer. Ik had nooit gedacht dat ik grote projecten kan verkopen, maar nu doe ik dat. Ik ben meer gaan durven doen!

De coaching heeft me ook geholpen om beter overzicht te krijgen van m’n bedrijf wat zorgt voor meer rust.

M’n bedrijf is het afgelopen jaar geëxplodeerd! We hebben de doelen elke keer naar boven bijgesteld en ook die zijn gehaald!

John van Leeuwen

Investering 10x terugverdiend in 3 maanden

Omdat ik mijn LinkedIn kennis wilde actualiseren ben ik ingestapt op de training LinkedIn for Business bij Omzetcoach. Daarbij stel ik graag een uitdagend doel. Mark vertelde van iemand die via LinkedIn een webinar met 200 deelnemers realiseerde.

Dit daagde mij uit om drie webinars te plannen. Ik verzamelde hiervoor 287 inschrijvingen. Zo verdiende ik mijn investering in 3 maanden 10 x terug.

Deelnemers voor de webinar kreeg ik via een LinkedIn post met 13.000 views. Mark heeft hierbij meegekeken naar de tekst. De andere helft van de deelnemers kwamen voort uit mijn mailinglijst. Mark is klantgericht en kijkt positief-kritisch met je mee hoe je jezelf op LinkedIn nog scherper neer kunt zetten.

Saskia Postma

Specifiek LinkedIn for Business