Omzetcoach.nl Sales Challenge
ma 14 sept - zo 11 okt

Gun jezelf de best mogelijke start van het vierde kwartaal én bereid je alvast voor op 2021. De Sales Challenge helpt je om je verkoopresultaat te verbeteren! Vier weken lang tips, inspiratie, opdrachten, Zoomsessies én een afsluitend Online Succesvol Verkopen Evenement met masterclasses, workshops en gastsprekers. Om te groeien in je verkoopvaardigheden, met meer prospects in contact te komen, betere gesprekken te voeren en meer omzet te genereren.

Met de impact van de coronamaatregelen nog volop voelbaar én de zomervakantie met bijbehorende omzetdip nog vers in ons geheugen is het tijd voor actie in de tent!

Ik ga je persoonlijk helpen een vliegende start te maken met je verkoop in het vierde kwartaal. Van 14 september tot 11 oktober dagen we je uit om maximaal gestructureerd aan het opbouwen van je pijplijn en je sales opvolging te werken. Omzetkansen in kaart te brengen en telefonische verkoopgesprekken te voeren, hierin te leren én omzet te realiseren. Hiermee wordt niet alleen een basis gelegd voor omzetgroei in het vierde kwartaal maar zelfs voor 2021.

Zeg vaarwel tegen je beperkende overtuigingen en belschroom en doe mee!

Omzetcoach.nl Sales Challenge 14 september tot 11 oktober

Wat levert het je op?

Reacties van deelnemers

Wacht niet op omzetkansen, creëer ze zelf

Investeer in je eigen succes!

Deelname bedraagt slechts €397,- ex BTW 

Voordelen van deze sales challenge

Jouw voordeel

Inclusief