Jouw omzetgroei, onze passie!


Franck Fielemon, Omzetcoach


Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Tot eind 2017 was Franck wereldwijd verantwoordelijk voor Telesales en Lead Management bij DHL Global Forwarding. Met zijn teams realiseerde hij bijzondere successen. Zijn team was ruim anderhalf jaar het best presterende team wereldwijd binnen DHL en Franck en enkele van zijn teamleden stonden zelf in de schijnwerpers als lid van de prestigieuze Sales Champions Club. In ruim twintig jaar heeft Franck vele initiatieven geleidt zoals videobellen, Europese verkoopoptimalisatieprogramma's en wereldwijde implementatietrajecten voor Telesales en social selling.

Van 2010 tot 2014 heeft hij een landelijk exportnetwerk opgezet en onder andere het initiatief genomen tot wat nu is uitgegroeid tot het Nationaal Export Event. Het grootste landelijke kennis- en netwerkevenement voor Nederlandse MKB bedrijven die internationaal zakendoen. Klanten succesvoller maken is nog steeds zijn motto.

Franck is oprichter van Omzetcoach.nl en zelf ook actief als omzetcoach voor sales managers en  ondernemers in Nederland. Hij is eigenaar van “De Verkoopmaatschappij”. Hieronder vallen verschillende initiatieven op marketing- en verkoopgebied zoals omzetcoaching,  social selling support en een extern B2B verkoopteam. 

Je kunt Franck bereiken via franck.fielemon@omzetcoach.nl en op de nummers 085-235 50 01 en 06-120 120 18.


Staat jouw naam hier binnenkort? Wij zoeken omzetcoaches door heel Nederland. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek als jij ZZP en MKB ondernemers succesvoller wilt maken, en helpen om meer rendement uit hun marketing- en verkoopinspanningen te halen. Groei mee met ons succes en profiteer van een gezamenlijke marktbenadering met een sterk merk. Werk zelfstandig en met behoud van je eigen authenticiteit. Als omzetcoach bouw je je eigen klantenportefeuille op en kun je een zeer goed inkomen realiseren. 


© 2018 De Verkoopmaatschappij