Over ons

Missie

Omzetcoach.nl maakt ondernemers en verkopers succesvoller door het bieden van verkoopondersteunende diensten.

Hiermee helpen we onze klanten hun omzetdoel te bereiken en meer rendement te halen uit hun marketing- en verkoopinspanningen.

Hierdoor verminderen wij de stress rondom het verkoopresultaat, verhogen de voorspelbaarheid van omzet en maximaliseren effectieve verkooptijd.

Klanten krijgen hierdoor meer tijd om te ondernemen en meer geld om te investeren.

Visie

Omzetcoach.nl groeit de komende jaren uit tot een internationale organisatie en biedt een onderscheidend full service concept op het gebied van verkoopondersteunende diensten voor ZZP ondernemers en MKB bedrijven.

Kernproducten zijn omzetcoaching, verkooptraining en commerciële procesoptimalisatie waarmee de verkoopeffectiviteit zal toenemen.

Onze organisatie kenmerkt zich door passie voor het vak, gedrevenheid en praktijkgericht werken.

Waarden

  • Can do mentaliteit – dit betekent: we gaan het voor je regelen met expertise
  • Do it right the first time – dit betekent: we doen onze taken goed en met excellentie
  • Initiatiefnemend
  • Oprechte interesse in de klant
  • Creatief
  • Integer
  • Constant blijven leren
  • Betrouwbaar
  • Innovatief en vernieuwend
  • Persoonlijk

De mensen

Franck Fielemon

Oprichter Omzetcoach.nl, voorschoten

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl

Je kunt Franck bellen op 06-12012018 en mailen via franck.fielemon@omzetcoach.nl.

Jonathan Fokker

Partner en Omzetcoach, Houten

Omzetcoach Jonathan Fokker (1982) heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen van ZZP en MKB ondernemers op het gebied van sales en (online) marketing, LinkedIn en Facebook. Daarnaast traint en coacht hij mensen in het buitenland (vnl. Azië en Afrika) om eigen bedrijven te starten.

Je kunt Jonathan bellen op 06-42130946 en mailen via jonathan.fokker@omzetcoach.nl.

Mark Vos

Omzetcoach, Den Haag

Omzetcoach Mark Vos (1981) is sinds 2012 actief als sales manager en business consultant o.a. voor T-Mobile. Daarvoor was hij commercieel adviseur in de financiële dienstverlening.

Je kunt Mark bellen op 06-18516035 en mailen via mark.vos@omzetcoach.nl.

Kiki Oosterbroek

Revenue Coach

Kiki Oosterbroek (1974) heeft jarenlange ervaring in het coachen van Corporate (sr.) management, MKB en ZZP op het gebied van Leadership en mindset. 

Door 15 jaar als expat gewoond en gewerkt te hebben in zuid Korea, heeft ze een internationaal netwerk opgebouwd wat ze graag inzet om te bouwen aan het verder internationaliseren van Revenuecoach.com.

 

Je kunt Kiki mailen via kiki.oosterbroek@revenuecoach.com

Hans Boxman

Klantadviseur, Voorschoten

Hans Boxman (1958) heeft net als Franck een zeer lange werkervaring bij DHL in verschillende commerciële binnendienst functies. Hij is sinds 2019 werkzaam bij Omzetcoach.nl als verkoopmedewerker binnendienst. Hierin ondersteunt hij de omzetcoaches in het signaleren en het verzilveren van de omzetkansen bij ondernemers.

Je kunt Hans mailen via hans.boxman@omzetcoach.nl.

Koos Scholtens

Relatiebeheer, Houten

Koos werkte jaren in het onderwijs als leraar en later meer dan 11 jaar als accountmanager voor Kuhmichel in het verkopen van zand. Koos is een mensenmens, LinkedIn goeroe en verbindt graag mensen.

Je kunt Koos bellen via +31 6 53491613 en mailen via koos.scholtens@omzetcoach.nl.