MKB Omzetcoach 

Je bent het visitekaartje van je bedrijf maar je kunt als ondernemer niet alles zelf doen. Indien je een of meer verkoopmedewerkers in dienst hebt dan verwacht je daar het maximale rendement van. 

Wij kunnen je helpen je verkoopprestaties te optimaliseren. Door middel van een omzetscan van je marketing- en verkoopactiviteiten komen we tot een krachtig en helder SMART omzetgroeiplan. Desgewenst van concept tot uitvoering.

Door te investeren in de professionaliteit van je medewerkers verhoog je hun betrokkenheid. Dit leidt tot een hogere verkoopeffectiviteit en tevredener klanten. Hierdoor verbetert je marge en hou je meer geld over voor andere investeringen.

Omzetcoach.nl

Ondersteunt ondernemers bij het optimaliseren van hun verkoopprestaties;

- Analyses en adviezen
- Praktijkgerichte workshops & trainingen
- On the job coaching
- Implementaties verkoop- en marketingautomatisering
- Optimalisatie commerciële processen
- Website traffic en funneling
- Interim management

Neem nu geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek

Onze aanpak

Samen met jou analyseren we je uitdagingen. Waar loop je tegenaan en wat is daarvan het gevolg voor jou als ondernemer? We kijken naar je verkoop- en marketingstrategie en naar de effectiviteit van je verkoopteam. Haal je voldoende business uit je website? Zijn je commerciële processen op orde? Met een concreet SMART omzetplan brengen we je verkoopresultaat naar het gewenste niveau.

Na een intakegesprek wordt een planning voor omzetcoaching gemaakt op basis van je eigen behoefte. In de regel levert elk gesprek een volgend SMART omzetplan op. Omzetcoaching voor het MKB is er al vanaf 998,-.

Plan een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Tip voor het MKB - radioreclame effectief in betaalbaar

Wil je méér klanten? Je boodschap of merk onder de aandacht brengen bij een breed publiek? Radioreclame is effectief en betaalbaar! 

De Verkoopmaatschappij heeft een unieke samenwerking met Wild Hitradio, het nummer één regionale commerciële radiostation van Amsterdam en Noord-Holland. De zender draait populaire hits. Op dit moment kunnen wij je laten profiteren van een wilde aanbieding waarbij je voor het ongekend lage bedrag van 1995,- ex BTW een kwartaal lang je boodschap onder de aandacht kunt brengen in Noord-Holland en Amsterdam via Wild Hitradio.

Welke stem past bij jouw doelgroep? Selecteer alvast de stem die jij op de radio jouw boodschap wilt laten uitspreken!

Meer weten over de voordelen van radioreclame? Claim hier direct je zendtijd of neem contact op voor meer informatie

 

© 2018 De Verkoopmaatschappij