Link & Drink

Link & Drink

Regelmatig organiseert Omzetcoach.nl gezellige offline evenementen.

Ondernemersontbijt voor het Ronald McDonald Huis Leiden 19 mei 2022

Ben je ondernemer in de regio Leiden en draag je het Ronald McDonald Huis een warm hart toe? Kom dan ontbijten en kennismaken met de leden van het Ronald McDonald Business Breakfast. Het ontbijt vindt plaats op 19 mei in het Atrium van House of Vision, Rouwkooplaan 5, Voorschoten, om 8 uur.

Vooraf aanmelden voor het ontbijt op 19 mei is noodzakelijk.

Link & Drink bij Moderne Kunst 2 juni 2022

Donderdag 2 juni Link & Drink in Leiden (Galerie Moderne Kunst, Flevoweg 35, Leiden) van 16:00 – 18:30 uur, inclusief hapjes, drankjes en de mogelijkheid om te pitchen. In de moderne galerie tref je een mooie collectie moderne kunst aan. Eigenaar Arnoud Bennink zal hier e.e.a. over vertellen.

Vooraf aanmelden voor de Link & Drink op 2 juni is noodzakelijk.

Link & Drink bij Hemcar 30 juni 2022

Donderdag 30 juni Link & Drink in Leiden (Showroom Hemcar/Carprof, Amphoraweg 3c, Leiden) van 16:00 – 18:30, inclusief hapjes, drankjes en de mogelijkheid om te pitchen. Bij Hemcar/Carprof kun je terecht voor het onderhoud van alle merken auto’s. Hemcar is daarnaast Land Rover specialist en het unieke concept van Hemcar geeft eigenaren van sportieve, exclusieve of classic cars de mogelijkheid de auto in de showroom te plaatsen voor verkoop. Daarom zul je hier een uitzonderlijke collectie auto’s kunnen bewonderen. Eigenaren Martijn van de Roer en Leonard van der Kroft kunnen je alles vertellen over hun aanpak.

Vooraf aanmelden voor de Link & Drink op 30 juni is noodzakelijk.

Wil je ook gastheer/gastvrouw zijn van een Link & Drink informeer dan naar de mogelijkheden.