Workshops en trainingen


LinkedIn for Business - Contentcreatie Voorschoten

Datum:17-10-2019
13:00

Aanmelden

17 oktober
13:00 - 17:00
House of Vision, Voorschoten

LinkedIn for Business – Contentcreatie, concreet en praktijkgericht waardevolle inzichten delen richting je doelgroep. Als onderdeel van het bouwen van je persoonlijke merk, claimen van autoriteit én als onderdeel van je sales funnel!
Je hebt veel kennis en je zit dicht op jouw onderwerp. Toch lijkt het soms een hele opgave om regelmatig nieuwe inzichten te delen. Anderen lijkt het makkelijk af te gaan. Niet gehinderd door gebrek aan creatieve invallen. Eigenlijk wil jij ook met regelmaat waardevolle content delen om je doelgroep te bereiken. Maar hoe? En hoe kan ik dit sneller en gemakkelijker doen?

Meer rust, meer tijd, meer commerciële impact
Door het volgen van deze workshop genereer je meer rust voor jezelf omdat je nu weet wat er nodig is om een succesvolle bijdrage te maken. De drempel om nieuwe inzichten te delen wordt lager omdat je hebt geleerd op welke manier je dit kan doen. Je hebt een duwtje in de rug gekregen waardoor je nu sneller content kan creëren en dus tijd bespaart. Je trekt op korte en lange termijn meer klanten aan omdat je jezelf gemakkelijker zichtbaar maakt.

Praktijkgericht aan de slag
In de workshop contentcreatie voor LinkedIn gaan we met een groepje een dagdeel praktijkgericht aan de slag. Je gaat jouw kennis omzetten in concrete LinkedIncontent. Je past technieken toe uit het LinkedIn for Business programma.
Vaak weten jouw potentiële klanten zelf nog niet goed wat ze zoeken of hebben niet de expertise om een goede keuze te maken. Jij als expert van jouw dienst of product kan hen daar bij helpen. Wij gaan je inspireren en helpen om op een makkelijke manier veel creatiever met je content om te gaan zodat je je doelgroep beter bereikt.

Doel
Het doel van de workshop is om inspiratie en handvatten te krijgen in welke vormen je jouw verhaal op LinkedIn kan zetten en welke randvoorwaarden helpen een succesvolle post te schrijven.

Je snapt hoe je momenten van je alledaagse bezigheden kan omvormen tot een bijdrage die waardevol is voor jouw klant.

Je gaat aan de slag met je waardepropositie en doelgroep. Vervolgens gaan we werken aan één of meerdere succesvolle bijdrages gericht op je doelgroep(en).
De workshop is vanwege de intieme setting zowel geschikt voor ondernemers die hun waardepropositie nog moeten aanscherpen maar juist ook zéér geschikt voor deelnemers die al wat op papier hebben staan en graag direct praktisch aan de slag willen.

Vooraf krijg je een korte huiswerkopdracht om je doelgroep in kaart te brengen zodat we tijdens de workshop ons goed kunnen richten op het maken van content.

Na deze workshop heb je;
- Een aangescherpte waardepropositie die je op LinkedIn gebruikt voor je eigen merk/bedrijf;
- ingrediënten, vormen en succesfactoren van een goede post;
- inzicht in wat je beter wel of niet kan doen op LinkedIn met je post of artikel;
- een overzicht welke invalshoeken voor jouw doelgroep belangrijk zijn;
- één of meerdere bijdrages (=artikel of post) gericht op de voor jouw relevante doelgroepen.

Deze workshop wordt gefaciliteerd door Sara Hattink
Sara haalde haar bachelor Communicatie in 2010. Sindsdien werkte zij in verschillende branches als communicatieprofessional. Sinds 2018 is zij betrokken bij Omzetcoach.nl als programmamanager voor o.a. LinkedIn for Business.

Investering
Tot aan december stellen wij deze workshop ter beschikking in de vorm van een try-out bedrag van 397,- voor 297,- ex btw.

Nu aanmelden voor deze workshopTerug naar overzicht


© 2019 De Verkoopmaatschappij