LINK2023 Dé LinkedIn for Business Experience

Voor iedere ondernemer of professional die LinkedIn commercieel benut of dit graag zou willen.

LINK2023 vindt plaats in Leiden op 8 maart van 9:30 tot 18:00. Lunch en netwerkborrel zijn inbegrepen.

De Experience bevat workshops, lezingen, speed dates, inspiratiesessies, mini-masterminds, kennissessies en meer.

Centraal staan; Linken, Inspireren, Netwerken en Kennis delen, vergaren én direct toepassen!

Na afloop heb je nieuwe mensen leren kennen, heb je inzichten en handvatten die je helpen nóg zichtbaarder te worden én is het genereren van leads en aantrekken van klanten nóg makkelijker.

Wil je zelf het podium pakken dan kun je pitchen tijdens de netwerkborrel of lunch die allebei natuurlijk zijn inbegrepen.

Tickets kosten slechts 147,- ex btw en zijn t/m 31 januari tegen een Early Bird tarief met 50,- korting verkrijgbaar. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Sprekers

Charlotte Krielaart is eigenaar van Ondernemers NLP, dé unieke en exclusieve NLP Opleiding voor ondernemers en managers. Volledig op maat gemaakt waardoor je meer rendement en balans gaat halen, zowel zakelijk als privé. Een opleiding die jou gaat leren hoe je de top kunt bereiken.

Charlotte laat je op 8 maart zien hoe je je doelgroep makkelijker kunt overtuigen door het toepassen van inzichten en technieken uit NLP op LinkedIn.

Drs. Jikkie Has is professioneel spreker en auteur op het gebied van Zakelijk Zelfvertrouwen. Ze traint ondernemers en high professionals in hun zakelijk zelfvertrouwen zodat ze betere resultaten boeken en zo hun ambities waar kunnen maken.

Als expert op het gebied van zakelijk zelfvertrouwen vertaalt ze wetenschappelijke inzichten naar praktische handvatten: wat zegt de wetenschap over in jezelf geloven? Over jezelf vol zakelijk zelfvertrouwen laten zien? Hierover heeft Jikkie ook een managementboek ‘Zakelijk Zelfvertrouwen – Durf Succesvol te zijn’ geschreven welke goed ontvangen is in de media.

Laat je niet langer tegenhouden en durf zichtbaar én succesvol te zijn op LinkedIn.

Felicia Lin runt sinds december 2020 het videomarketing bureau, LIN Videomarketing. Samen met haar team helpt ze het MKB aan hoogwaardige bedrijfsfilms, animatievideo’s en drone films. Hierbij is een uitgewerkte strategie essentieel voor het succes van alle geproduceerde video’s. Eerder heeft Felicia workshops verzorgd aan Jong MKB Arnhem-Nijmegen, Startclub Arnhem en aan Microlab Rotterdam.

Graag deelt ze haar kennis met professionals. Je leert door middel van social selling technieken hoe je de beste leadgeneratie video’s kunt produceren. Door veel te geven en continue top of mind te blijven bij je prospects, komen ze het vanzelf wel bij je halen. 

“Sales is wanneer jij de klant belt, marketing is wanneer de klant jou belt.”

Franck Fielemon is eigenaar en oprichter van Omzetcoach.nl. Samen met zijn teamleden leert hij zijn klanten om zichtbaarder te worden op LinkedIn, meer aantrekkingskracht te ontwikkelen, leads te genereren en klanten aan te trekken. 

In 2022 genereerde Franck bijna 8 miljoen impressies op LinkedIn. De afgelopen zes jaar genereerde hij ruim achtduizend leads op LinkedIn en hielp met zijn team ruim duizend klanten om meer rendement te halen uit hun ondernemerschap.

Tijdens LINK2023 zal Franck zijn kennis en inzichten delen over het succesvol ontwikkelen van LinkedIn for Business.

Mr. Hans de Boer coacht en traint juristen, uniformberoepen en leidinggevenden.

Hij neemt 31 jaar advocatuur en 35 jaar ervaring bij Defensie mee in zijn programma’s die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Psychologische veiligheid op de werkvloer is daarbij een belangrijk thema. Effectief samenwerken en resultaten verbeteren is het doel.

Hans: “Met de hulp van OmzetCoach.nl heb ik geleerd om LinkedIn effectief in te zetten voor mijn business. In een jaar heb ik 1 miljoen views, veel waardevolle gesprekken en zo’n 5.000 nieuwe contacten gegenereerd. Én, opdrachten!”

Graag vertel ik je ter inspiratie hoe ik dit gedaan heb en geef ik je tips, tijdens het ‘LINK2023’ evenement op 8 maart a.s. Leuk om je daar te zien en dan ook meteen met je te Linken.

Grote kans dat je de visual van Covey’s 7 habits of Highly Effective People al eens voorbij hebt zien komen op LinkedIn. Dat is niet verwonderlijk want Angélique de Roos van De Roos Visuals behaalde niet alleen honderdduizenden impressies met een bijdrage hierover maar kreeg ook duizenden reacties van mensen die een PDF exemplaar wilden ontvangen. Dit bleek ontzettend veel leads op te leveren en dit is anno 2023 nog steeds een goede bron voor haar business. 

Angélique neemt je mee in haar verhaal en laat je zien welke positieve impact LinkedIn for Business op haar bedrijf heeft gehad. Ook geeft ze je enkele praktische tips over het maken van goed slideshows op LinkedIn.

Susanne Kobus helpt mensen vanuit haar Praktijk voor Organizing met het organiseren van mail, tijd en taken.  Ze biedt 1 op 1 coachtrajecten aan voor werknemers en ondernemers die het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen, een inbox hebben die maar blijft vollopen, onvoldoende grip op de dag hebben of op zoek zijn naar een efficiëntere werkwijze.

Susanne heeft 15+ jaar werkervaring als Project- en HR Manager en ze wordt vaak omschreven met de woorden pragmatisch, scherp en kalm. Ze geeft in haar coaching aandacht aan zowel de praktische inrichting van jouw werksysteem of bedrijfsproces, als aan de gedrag kant. Denk aan uitstelgedrag, focus, prioriteiten stellen.

Alles met als doel de basis weer op orde te brengen! En daarmee: weer rust in je hoofd.

Onlangs genoot Susanne een virale bijdrage op LinkedIn (500.000+ impressies) in haar 10 minuten presentatie gaat ze in op hoe ze LinkedIn inzet om zichtbaarder te worden en klanten aan te trekken en zal ze uiteraard wat praktische tips delen vanuit haar eigen vakgebied die jou gaan helpen gestructureerder met LinkedIn for Business bezig te zijn.

Marjolein Hettinga van De CommunicatieHelpdesk helpt zzp’ers die meer klanten willen om zichtbaar te worden, meer (naams)bekendheid te krijgen en van hun publiek betalende klanten te maken. Dat zichtbaar worden kan zowel online als offline zijn. Jij moet zijn waar jouw klanten ook zijn tenslotte.

Zelf haalt ze het grootste deel van haar klanten uit haar eigen netwerk, door daar heel actief tijd en energie in te steken. Die zich vervolgens dubbel en dwars terugbetaalt. Tijdens LINK2023 geeft Marjolein de workshop Van online naar offline netwerken – hoe je meer resultaat uit je netwerk haalt.

Marjolein is initiatiefneemster van nieuw BNI chapter Geus in Leiden.

Katleen van Landschoot is senior Copywriter en een autoriteit binnen haar vakgebied. Met haar teksten genereren haar klanten leads en trekken ze de “kers-op-de-taart klanten” aan. 

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je teksten beter converteren?

Katleen deelt tijdens LINK2023 in een interactieve workshop hoe je met behulp van Powerwoorden succesvollere LinkedIn bijdrages kunt schrijven. 

Marja Dettmer is met haar bedrijf Momentum Mastermind dé intervisiespecialist voor ondernemers met groeiambitie. Ze denkt structureel mee met tientallen bedrijven en biedt mastermind programma’s voor actiegerichte focus, versnelde groei en een krachtige peergroup.

Tijdens LINK2023 leidt Marja de mini-masterminds waarin per sessie één ondernemer een eigen probleemstelling rondom LinkedIn for Business centraal stelt.

Kiki Oosterbroek heeft jarenlange ervaring in het coachen van Corporate (sr.) management, MKB en ZZP op het gebied van Leadership en mindset. 

Door 15 jaar als expat gewoond en gewerkt te hebben in Zuid-Korea, heeft ze een internationaal netwerk opgebouwd wat ze graag inzet om te bouwen aan het verder internationaliseren van Revenuecoach.com.

Met haar unieke en zeer persoonlijke Personal Branding bijdrages op LinkedIn genereert Kiki een groot bereik. Tijdens LINK2023 geeft ze inzicht in haar succesformule.

Jonathan Fokker is specialist op het gebied van leadgeneratie en sales funnels. Hij deelt tijdens LINK2023 hoe je eenvoudig leads kunt genereren met behulp van LinkedIn. Hoe zet je een simpel en doeltreffend proces op en welke tools heb je daarbij nodig.

Naast zijn werk voor Omzetcoach.nl is Jonathan als Business Director betrokken bij stichting All Nations International. Met Business For Movements helpt hij mensen uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten om eigen bedrijven te starten om zelfvoorzienend te worden en hun gemeenschappen te zien veranderen, terwijl ze nieuwe kerken starten.

Mark Vos is sinds 2018 betrokken bij Omzetcoach.nl. Hij zal de deelnemers van LINK2023 meenemen in de strategie achter Linkedin for Business. 

Aan de hand van vijf pijlers legt hij uit wat het fundament is van deze strategie en hoe je LinkedIn als duurzame leadbron kunt ontwikkelen zonder ook maar één euro uit te geven aan advertentiekosten.

 

Lavinia Spruitenburg is professioneel fotograaf voor de zakelijke markt en zal LINK2023 vastleggen!

In een relaxte setting, met fijne aanwijzingen weet ze iedereen in korte tijd goed op de foto te krijgen. Een echt mensen-mens die jou het vertrouwen geeft dat je nodig hebt om te stralen.

Met haar fotografie voor bedrijven en ondernemers geeft Lavinia jou een echt gezicht. De perfectie loslaten en échte beelden neerzetten dat is het doel, ook op 8 maart.

Alleen als je jezelf durft te laten zien maak je de connectie met jouw (toekomstige) klanten. 

Wil je een eigen fotosessie met Lavinia? In een brainstorm én tijdens de fotoshoot helpt Lavinia jouw  verhaal naar beelden vertalen.

Check hier de mogelijkheden.