5 tot 20 keer groter bereik, een veelvoud aan profielbezoekers en meer leads met de LinkedIn Challenge van Omzetcoach.nl

Sluit je aan bij de ruim 250 mensen die meededen aan onze LinkedIn Challenges en
doe óók mee van maandag 7 februari t/m vrijdag 25 februari 2022!

Herken je dit bij jezelf?

Doe dan mee aan de LinkedIn Challenge van Omzetcoach.nl

Gedurende drie weken nemen we je mee om je zichtbaarheid te vergroten op LinkedIn, meer profiel bezoekers te krijgen en leads aan te trekken. De perfecte basis voor jouw business!

Dit is wat het je oplevert:

Onze eerdere LinkedIn Challenges waren een groot succes voor de deelnemers

0
deelnemers
0
views
0
comments
0
likes
0
extra profielbezoekers
0
nieuwe volgers

Wat krijg je als je meedoet?

En als BONUS

Profiteer nú van ons scherpe aanbod

De investering in jouw succes bedraagt slechts eenmalig €297,- ex BTW (Incl vroegboekkorting t.w.v. €50,-). Let op er kunnen slechts 50 mensen tegelijk deelnemen, claim nú jouw plek.

Wat deelnemers zeggen

“Wat een dynamiek in de groep. Leuke mensen en super inspirerend!! Geweldig en zeker effectief om mee te doen aan deze challenge! Super goed georganiseerd.”Antoinette Nunes Meijer (Senior Consultant MKB)

“Het zijn 3 zeer waardevolle weken geweest. Veel geleerd en vol goede moed ga ik verder. Dit is echt een aanrader.” – Angelique Lijffijt (Web Designer)

“Heel leuk en leerzaam deze challenge. Heel fijn om je eigen creativiteit in te zetten, tips te krijgen en verbinding te maken met je connecties.” – Eliza Starrenburg (HSP Coach)

“Heel erg bedankt voor alle nieuwe inzichten en waardevolle informatie! Dit gaat mij zeker heel erg helpen om mijn bedrijf nog beter en makkelijker van de grond te krijgen!” Romy van der Kolk (Usability Expert)

“Heel waardevol! En leuke nieuwe mensen leren kennen!” – Wendy van den Noord (VA)

“Erg nuttige training, veel van geleerd en al resultaat mee bereikt.” – Wim van Essen (Lease Adviseur)

“Het was een zeer waardevolle cursus” – Johan Swaneveld (Fotograaf)

“Was super leuk en leerzaam! En erg effectief! Heb een hoop geleerd en veel nieuwe connecties gemaakt!”Martijn van der Nat (Grafisch Vormgever)

“Erg blij dat ik heb meegedaan! Aanrader.” – Edith Heslinga (Inside Sales HippoLine BV)

“Zeker een aanrader! Heeft me ontzettend geholpen, vooral ook het stukje mindset en inzicht krijgen.” – Bryan Lossie (EduKlik)

“Bedankt voor alle handige tips & tricks” – Bob Kouwenhoven (Teun Works)

“De LinkedIn Challenge is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil doen met LinkedIn. Super waardevol en leerzaam.”Dorcas van der Smissen (NLP Trainer en Coach)