Wat is omzetcoaching?

Omzetcoach.nl helpt ondernemers om het maximale rendement uit hun eigen verkoop- en marketinginspanningen te halen. 

Met onze unieke en bewezen succesvolle omzetcoaching helpen we ondernemers gerichter te werken aan een goed commercieel resultaat. 

Met een praktijkgericht SMART omzetgroeiplan ga je aan de slag om je omzetkansen te verzilveren, voer je campagnes uit om potentiële klanten aan te trekken en werk je aan acties die bijdragen aan het behalen van je omzetdoelstellingen.

Omzetcoaching is gebaseerd op de aanpak die multinationals en grote verkoopgerichte organisaties hanteren bij verbetertrajecten voor verkopers die achterblijven bij hun omzetdoelstellingen. Deze methodiek hebben wij aangepast, geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor Zelfstandig Professionals, MKB ondernemers, verkoopmanagers, verkoopdirecteuren en uiteraard verkopers.

Een unieke integrale aanpak waarbij we samen met jou analyseren waar de commerciële knelpunten zitten. Waar loop je tegenaan en wat is daarvan het gevolg voor jou als ondernemer, manager of verkoper? We kijken naar je verkoop- en marketingstrategie en naar de effectiviteit van jou en/of je verkoopteam. Wat kan er beter? Met een concreet SMART omzetgroeiplan brengen we je verkoopresultaat naar het gewenste niveau.

Het SMART omzetgroeiplan is gericht op het optimaliseren van resultaat door het verbeteren van het fundament. Heb je de juiste attitude? Stel je de juiste commerciële prioriteiten? Welke structuur hanteer je? Hoe zit het met je verkoopvaardigheden?

Onze unieke omzetcoachingsmethodiek helpt bij het bepalen van afspraken op (potentiële) klanten, omzetkansen en SMART acties die bijdragen aan het behalen van jouw commerciële doelen. 


© 2017 De Verkoopmaatschappij