Succesvol Verkopen Evenement 5 november 2020

Inspiratie, kennis, netwerken, leren & focus op het behalen van je omzetdoelen. Het Succesvol Verkopen (Online) Event op 5 november geeft je álles om meer leads te genereren, meer klanten te winnen en meer omzetkansen te verzilveren!

Doe je je eigen sales?

Onze omzetcoaches helpen jou met het behalen van je omzetdoelstellingen. Samen maken we een SMART Omzetgroeiplan met concrete acties op omzetkansen die jij gaat verzilveren, potentiële klanten die jij gaat benaderen en overige acties die gaan bijdragen aan het behalen van jouw omzetdoelstellingen. 

Dit zorgt voor een maximaal rendement uit je eigen marketing- en verkoopinspanningen en een hogere verkoopeffectiviteit.

Ben je nieuwsgierig naar je eigen verbeterpotentieel en commerciële ontwikkelpunten?

Stuur je een verkoopteam aan?

Onze omzetcoaches helpen jou en je team met het behalen van jullie omzetdoelstellingen. Samen met jou maken we een SMART Omzetgroeiplan waarin we concrete acties afspreken voor jou en je team. Deze acties zorgen voor een maximaal rendement uit de eigen marketing- en verkoopinspanningen en een hogere verkoopeffectiviteit. We helpen jou bij het implementeren van omzetcoaching als commerciële aansturingsmethodiek, het in kaart brengen van trainingsbehoeften en het trainen van je teamleden, coaching on the job, inhouse maatwerktrajecten, implementatie van verkoopstrategieën zoals social selling inclusief meetbaarheid etc.

Ben je benieuwd naar het commercieel ontwikkelpotentieel binnen jouw team?

fototraining.jpeg
fotoverkoopteam.jpeg

Wat levert Omzetcoaching op?

Omzetcoaching

We verhogen jouw verkoopeffectiviteit met behulp van vier elementen die bijdragen aan het behalen van jouw omzetdoelstellingen, het verkrijgen van meer leads en klanten en je bedrijf te laten groeien:

Strategie

Samen met jouw ontwikkelen we je SMART Omzetgroeiplan in Trello met je visie/doelen, doelgroepen, producten/diensten, hoe je diensten te verkopen en natuurlijk een helder omzetdoel. We beginnen met de Omzetscan en Omzetgroeigesprek als 0-meting voor je sales en marketing.

Commerciële en resultaatgerichte mindset

Waar kom je vandaan? Vanuit welke houdingen werk je? hoe kijk je tegen jezelf aan?

We werken aan een resultaat gerichte mindset door je te helpen inzien waar je angsten zitten die je kan overwinnen om zo succesvol te worden.

21e eeuwse commerciële vaardigheden

We werken aan je commerciële vaardigheden door Succesvol Verkopen Tips, trainingen en coaching (online en offline):

Gestructureerd marketing- en verkoopproces

We werken aan het verankeren van nieuwe vaardigheden in je dagelijks leven door je een 2-wekelijkse stok achter de deur call, wekelijkse Gettings Things Done calls en wekelijkse groeps video calls. Ook implementeren we een sales CRM met pipelinemanagement, e-mail marketing (of marketing automation / sales funnel) voor een constante stroom van leads en klanten.

Support

Ons team van Omzetcoaches is “24/7” beschikbaar via de helpdesk via mail, app en telefoon om je succesvol te maken!

Boek je Omzetgroeigesprek

Een Omzetgroeigesprek is een 30 minuten telefonisch gesprek waarbij we je omzetdoelstellingen in kaart brengen, een plan maken om die te behalen en blokkades in kaart brengen die je weerhouden.

Na afloop heb je inzicht in jouw huidige situatie, ontwikkelpunten op commercieel gebied, snap je wat de impact hiervan is én wat mogelijke oplossingen kunnen zijn.

Vraag nú een kosteloos en vrijblijvend omzetgroeigesprek aan met een van onze omzetcoaches.

Premium Omzetcoaching foto

Resultaten

3,5 jaar

1
Klanten
1
LinkedIn views

Resultaten van onze klanten

Van €25.000 naar €67.000 omzet per jaar

Omzetcoaching heeft me geleerd om potentiële klanten met zelfvertrouwen te benaderen en hogere prijzen te vragen voor m’n diensten. Voorheen was ik zenuwachtig voor een gesprek, maar nu niet meer. Ik had nooit gedacht dat ik grote projecten kan verkopen, maar nu doe ik dat. Ik ben meer gaan durven doen! 

De coaching heeft me ook geholpen om beter overzicht te krijgen van m’n bedrijf wat zorgt voor meer rust.

M’n bedrijf is het afgelopen jaar geëxplodeerd! We hebben de doelen elke keer naar boven bijgesteld en ook die zijn gehaald!

John van Leeuwen

Financieel agrarisch advies, JVL Support

Van €0 naar €25.000 omzet in 9 maanden als jonge startende ondernemer

Een doordachte, ervaren en meedenkende coach, dat zijn de eerste woorden die in mij opkomen als ik aan Omzetcoach Jonathan denk.

Tijdens de coachingssessies komen de vele jaren als ondernemer en kennis over marketing, mindset en zelfontwikkeling samen.

Geregeld kom ik met een case waar ik tegen aanloop. De omzetcoach luistert, pakt een stift en tekent hij iets op het whiteboard. Vervolgens laat hij mij nadenken hoe ik de case kan oplossen.

Ook succes vieren we samen. Waar ik juist door wil gaan met ontwikkelen, leert Jonathan om mij stil te staan en tevreden te zijn met wat ik heb.

De coaching van Jonathan zorgt ervoor dat ik als ondernemer sneller groei. Zijn kennis stelt mij in staat om sneller door lastige momenten te gaan en bij mooie momenten stil te staan.

Anne Alles

Virtual assistant