Meld je met het formulier aan voor een van onze commerciële workshops zoals Succesvol Acquireren en LinkedIn for Business

Geef a.u.b. aan voor welke datum en welke workshop jij je aanmeldt. Houd er rekening mee dat er een minimum en maximum aantal deelnemers is per sessie, hierdoor is jouw aanmelding vooralsnog onder voorbehoud.

Jouw aanmelding wordt zo spoedig mogelijk definitief bevestigd. Door het invullen van dit aanmeldformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Let bij het aanmelden goed op de datum, tijdstip, locatie en het soort workshop. 

We geven in 2019 LinkedIn for Business en Succesvol Acquireren sessies in Houten, Haarlem, Voorschoten, Zwolle, Rotterdam, Den Haag, Arnhem/Nijmegen (Elst) en Amstelveen en incidenteel ook in andere steden zoals Eindhoven, Amsterdam én Antwerpen.

LinkedIn for Business

Bij de LinkedIn for Business workshops delen we de strategie, technieken, processen en systemen die je helpen om van LinkedIn een duurzame leadbron te maken en om effectief klanten aan te trekken en te werven. Ook is er een Q & A. De checklist "klantaantrekkelijk profiel" en de checklist "LinkedIn bijdrage" voor meer bereik en impact met je LinkedIn bijdrages zijn inbegrepen en worden besproken. Aan het einde van de sessie heb je je eigen SMART actieplan zodat je direct kunt implementeren en uitvoeren. Neem tijdens de workshop een laptop of mobiel device mee om eventueel direct aanpassingen aan je profiel door te voeren.

Nu van 247,- ex btw tijdelijk 197,- ex btw afhankelijk van tijdstip en locatie.

Aanmelden voor LinkedIn for Business via deze link.

Succesvol Acquireren

Hoe kom je makkelijker in contact met potentiële klanten. Hoe bereid je je maximaal voor? Wat zijn de do's en don'ts in telefonische acquisitie. Hoe kun je leads warm maken? Een praktijkgerichte en hands on sessie die je comfortabeler maakt met acquireren. Nu van 397,- ex btw tijdelijk 247,- ex btw.


 


© 2019 De Verkoopmaatschappij