Omzetcoach.nl zoekt nieuwe samenwerkingspartners

Vanwege de groei van onze organisatie en van het aantal opdrachten zoeken wij meerdere samenwerkingspartners door heel Nederland. Diensten die wij uitbesteden zijn; webdesign, foto- en videoproducties, teksten schrijven en vertalen, DTP, drukwerk, promotieartikelen, SEO en SEA activiteiten, reclame, PR, social media beheer, online marketing implementaties, implementatie van sales- en marketingautomatiseringstrajecten, telemarketing en telefonische verkoopactiviteiten. Soms hebben we ook behoefte aan extra trainers en acteurs voor commerciële trainingen zoals salesvaardigheden, LinkedIn, social selling, acquisitie etc

Wil jij regionaal of landelijk samenwerken met Omzetcoach.nl en voorkeursleverancier worden voor onze Omzetcoaches laat dan hier je gegevens achter dan word je opgenomen in ons leveranciersbestand.

Omzetcoach.nl hanteert een betalingstermijn van 14 dagen voor leveranciers en hanteert de volgende algemene voorwaarden voor het uitbesteden van opdrachten. Jouw gegevens worden uitsluitend voor intern gebruik benut, zie ons privacybeleid.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn