Werkboek "Succesvol Verkopen" nú aanvragen

Omzetcoaching een individueel plan van aanpak vanaf 299,-

Wil je méér klanten? Samen met jou analyseren we je commerciële uitdagingen. Waar loop je tegenaan en wat is daarvan het gevolg voor jou als ondernemer? We kijken naar je verkoop- en marketingstrategie en naar de effectiviteit van jou en/of je verkoopteam. Wat kan er beter? Met een concreet plan van aanpak brengen we je verkoopresultaat naar het gewenste niveau.

We kunnen jou en je medewerkers helpen met het optimaliseren van alle sales- en marketingdisciplines waaronder online marketing, effectieve telefonische verkoop, social selling, koude acquisitie, verkoopvaardigheden etc.

Na een gratis intakegesprek aan de hand van onze eigen OMZET-methode wordt een plan van aanpak gemaakt op basis van je eigen behoefte. Je gaat praktijkgericht aan de slag met SMART doelstellingen. Omzetcoaching is al mogelijk vanaf 299,-. 

 Plan nú een gratis intakegesprekElke maand commerciële workshops, ontdek hoe je klanten aantrekt!

Klantenmagneet worden? Je doelen eindelijk wel halen? Leer hoe ondernemers en verkopers hun omzet verdubbelen met pulltechnieken, on- en offline. Voel jezelf comfortabeler met sales en ga verkopen makkelijker en leuker vinden door klanten aan te trekken. Onze social selling workshop geeft je minder zorgen en méér vrije tijd. Lees onder aan de pagina hoe deelnemers deze workshop waarderen. De volgende workshops staat gepland op 20 december van 19-22 uur. 

Boek nú onze social selling workshop van 110,- tijdelijk voor 89,-  

P.s. boek snel, beperkte capaciteit, VOL = VOL


Gratis omzetcoaching

Hallo, wat goed dat je hier bent. Wil je nóg succesvoller worden en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Met het werkboek "Succesvol Verkopen" kun je direct aan de slag om meer klanten te werven en je omzet te laten groeien. Dit is een belachelijk waardevol cadeau. Vraag het praktijkgerichte werkboek van Omzetcoach.nl snel gratis aan!

Door je aan te melden ontvang je ook regelmatig nieuwe gratis delen van het werkboek. Doordat je méér klanten werft ga je met méér plezier ondernemen en houd je méér tijd over voor de dingen die je leuk vindt. Fijn toch? 

Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen op LinkedInZZP Omzetcoach

Als Zelfstandig Professional wil je je graag bezighouden met je passie. Acquisitie en relatiebeheer zijn soms lastig. Commercieel netwerken en het uitvoeren van een verkoopstrategie zijn echter van groot belang voor de continuïteit van jouw inkomsten. 

Wil je als ondernemer minder zorgen en méér tijd om te ondernemen? Of gewoon meer kwalitijd voor jezelf en je gezin?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek. MKB Omzetcoach

Je bent het visitekaartje van je bedrijf maar je kunt als ondernemer niet alles zelf doen. Indien je een of meer verkoopmedewerkers in dienst hebt dan verwacht je daar het maximale rendement van. Wij kunnen je helpen de verkoopprestaties te optimaliseren door je te coachen op marketing- en verkoop (directie/sales management).

Wil je als ondernemer minder zorgen en méér tijd om te ondernemen? Of gewoon meer kwalitijd voor jezelf en je gezin?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.