Een constante stroom van leads en klanten

LinkedIn for Business online implementatie - waarom wij het anders doen

Boek de online LinkedIn for Business Implementatie direct via https://www.omzetcoaching.nl/linkedin-for-business-online

Sociaal Verkopen

Sociaal Verkopen wordt door veel van de deelnemers aan onze workshops, masterclasses en trainingen met veel enthousiasme ontvangen. Wie wil er nou géén constante stroom van leads en klanten? En een hogere verkoopeffectiviteit? Je wilt toch met zo min mogelijk inspanningen maximale impact? Succesverhalen van actieve sociaal verkopers laten zien hoe ze duizenden euro's omzet realiseren met behulp van hun activiteiten op LinkedIn.

Strategie

Sociaal Verkopen is een strategie die helpt bij het effectief aantrekken en werven van klanten op basis van social selling technieken, inbound marketing én een gestructureerd opvolgproces. Het creëren en managen van omzetkansen staat centraal. Deze strategie is bewezen succesvol en levert leads en klanten op.

Omzetkansen

Naast offline activiteiten zoals netwerken, verbinden en delen van inzichten via bijvoorbeeld lezingen, bestaat Sociaal Verkopen ook uit online activiteiten. Denk aan het netwerken op social media. Voor veel klanten is LinkedIn 'the place to be'. Met onze input gaan ze dan ook vaak aan de slag met het implementeren van hun eigen sociaal verkopen strategie en dat manifesteert zich doorgaans al snel door meer zichtbaarheid en aantrekkingskracht op LinkedIn. 

Tijdens onze trainingen en workshops delen we de strategie, technieken, processen en systemen waarmee wij miljoenen views en duizenden leads genereren. En laten we zien hoe we daarmee omzetkansen creëren en hoe we die verzilveren. 

Hier liggen kansen voor ieder ondernemer en verkoper die zich met B2B bezighoudt. 

Gebrek aan tijd, gebrek aan capaciteit, gebrek aan creativiteit

Ondanks aanvankelijk enthousiasme en zelfs vaak een noodzaak om nieuwe klanten aan te trekken en te groeien in omzet blijkt het toch lastiger dan gedacht om sociaal verkopen volledig te omarmen. Met name het implementeren van LinkedIn for Business als verkoopstrategie is regelmatig om praktische redenen een uitdaging. Gebrek aan tijd (wanneer ga ik dit doen), capaciteit (wie gaat dit doen) of creativiteit (hoe en wat ga ik posten) staat de ondernemers en verkopers in de weg. Ook het gebrek aan zelfvertrouwen en simpelweg onzekerheid over de 21e-eeuwse vaardigheden die je toch zal moeten ontwikkelen om je wat comfortabeler op social media te bewegen zijn redenen voor uitstelgedrag.

Om dit op te lossen volgt men soms aanvullende cursussen die steeds vaker ook online worden aangeboden. Er is in onze optiek echter een probleem met online cursussen. Je krijgt een login en daarna moet je het allemaal zelf uitvinden, tijd voor vrijmaken en jezelf motiveren om aan de slag te gaan. En vaak hoor je mensen die een cursus kopen en vervolgens nooit inloggen.

Zo blijven dezelfde problemen bestaan.

Daarom gaan we dit met onze LinkedIn for Business Online Implementatie echt compleet anders aanpakken. We laten onze cursisten niet zwemmen, laat staan verzuipen.

Online LinkedIn for Business Implementatie - effectief aantrekken van klanten - creëren en verzilveren van omzetkansen

Via een onderscheidend concept ga je in een tijdsbestek van zes tot acht weken op de tijdlijn van een besloten LinkedIn groep op een gevarieerde manier met de strategie, theorie, inzichten, werkinstructies en praktijkgerichte opdrachten aan de slag.Je krijgt feedback en je kunt daaronm ook 24/7 om vragen. Wekelijks zullen er (optionele) Zoom calls zijn om even terug te blikken of vooruit te kijken en kort te bespreken waar men tegenaan loopt. 

Je implementeert niet alleen de strategie maar ook de processen en eventuele systemen. En je leert de technieken en vaardigheden om maximaal bereik en impact te creëren.

Voor zover bekend de eerste en enige LinkedIn implementatie die ook écht via het LinkedIn platform wordt gegeven zodat je als vanzelf een dagelijkse routine ontwikkelt.

Gedurende het traject heb je recht op 24/7 support op basis van fair use. 

De deelnemers zijn enorm enthousiast

Zo schreef Job, financieel adviseur; "Het beste aan deze pilot vind ik dat je de gelegenheid krijgt om de cursus in je eigen tempo te volgen. Ik ben relatief nieuw op LinkedIn en ik ben bezig om te ontdekken hoe alles werkt. Het materiaal en de persoonlijke feedback is top, ik heb al erg veel geleerd. Ik vind het erg overzichtelijk om het in een LinkedIn groep te volgen. Good value for money dus."

Charles, trainer, geeft na twee weken aan; "Het werkt! Ik ben in contact gekomen met suspects, die nu prospects zijn en bij een heb ik inmiddels een afspraak. Je wordt 'gedwongen' om serieus over LinkedIn na te denken en acties uit te voeren, ondanks dat ze soms buiten je comfortzone vallen"

Max, onderzoeker, schreef; "Ik snap nu al behoorlijk hoe ik LinkedIn kan gebruiken, dat heb je heel duidelijk gemaakt. Regelmatig reminders krijgen om ermee aan de slag te gaan, heel fijn. Dat de workshop zelf ook in LinkedIn plaatsvindt, is natuurlijk logisch en zorgt dat je naar het dagelijkse ritme toe groeit."

Patrick, teamactivator, geeft aan wat hij waardevol vindt; "Het delen van je eigen ervaringen, leren van andere ervaringen, nieuwe inzichten en diversiteit aan opdrachten. Al met al wel erg leerzaam en ongelooflijk hoeveel waardevolle LinkedIn content/opdrachten je te delen hebt."

Erwin, coach, waardeert; "De stapsgewijze opbouw en de toelichting daarop. Ik wist al aardig wat van LinkedIn, maar toch blijf ik leren. Wat ook prettig is, is dat je een soort stok achter de deur hebt en bezig blijft."

Mirjam, coach, vindt de persoonlijke feedback en de groepsdynamiek fijn; "Het beste is de ervaring aangaan en te merken in de praktijk wat het doet, en dat er meer mensen in een groep zitten, die je misschien niet echt kent, maar waarmee je wel vertrouwd raakt d.m.v. comments en feedback. Ook vind ik het prettig dat er even tussendoor contact is, om even te peilen, ik blijf toch een mens van de communicatie."

Marjolijn, loopbaanadviseur, zegt tot slot; "Prima cursus. Leer weer veel nieuwe dingen. Ja, het is veel maar ik ben de cursus juist nu aangegaan omdat ik er de tijd voor heb. Fijn om opdrachten te krijgen en ben blij met de tips."

Jouw voordeel
- Je kunt ieder moment starten

- Je werkt in je eigen tempo

- Je krijgt volledig toegang tot al het trainingsmateriaal en kunt het ook downloaden

- Je gaat aan de slag met korte praktijkgerichte opdrachten die echt zinvol zijn

- Meerdere deelnemers in de groep dus je kunt met elkaar sparren en verbinden

Het is een volwaardig implementatietraject inclusief;
- video's

- webinar of wekelijkse video conference calls

- werkboek 

- checklist voor een klantaantrekkelijk profiel 

- checklist voor méér bereik en impact met je LinkedIn bijdrages

- gratis 24/7 helpdesk via mail en de tijdlijn op basis van fair use

Er zijn dagelijks een of meer omzetcoaches die faciliteren.

Een kosteloos en vrijblijvend omzetgroeigesprek is inbegrepen.


Direct boeken

Boek de online implementatie via 

https://www.omzetcoaching.nl/linkedin-for-business-online

Miljoenen views, duizenden leads, honderden klanten

In LinkedIn for Business laten we je de strategie ervaren waarmee je de gunfactor positief kan beïnvloeden, we delen de technieken waarmee we miljoenen views en duizenden leads genereren en we laten de processen en systemen zien waarmee we voortdurend omzetkansen verzilveren.

Bespaar tijd, genereer meer omzet

Deelname aan LinkedIn for Business levert jou een constante stroom van leads en klanten op. Je bespaart tijd, genereert meer omzet en je ervaart méér rust rondom het verkoopproces.

De vijf pijlers die we behandelen

- Je eigen merk

- Het uitbreiden van je netwerk

- Het delen van waardevolle inzichten

- Het managen van relaties

- Het verzilveren van omzetkansen

Maak van LinkedIn een duurzame leadbron.
Voor wie geschikt?

- B2B

- Zakelijke dienstverlening

- De meeste branches van groothandel en techniek tot industrie en SAAS

- Doelgroep op LinkedIn

- Trainers, Coaches, Professionals, Experts

- ZZP en MKB

- Verkopers, ondernemers en marketeers

Investeer in je eigen succes! Direct resultaat!

Waar wacht je nog op? Honderden deelnemers gingen je al voor. Investeer in je eigen succes en leg een stevig fundament voor je omzetgroei in 2020 met LinkedIn als duurzame leadbron. De investering in LinkedIn als leadbron verdient zich doorgaans enorm snel terug.

 

Linkedin for Business Online Implementatie 

Wacht niet op omzetkansen, creëer ze zelf en investeer in je eigen succes. Lees hier het succesverhaal van Rosanne die na de workshop maar liefst 12 leads genereerde met slechts één LinkedIn bijdrage


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn