Vier keer een bijdrage op LinkedIn met 150.000+ views is geen toeval

In zes maanden tijd 2 miljoen views en vier keer een bijdrage met 150.000+ views op LinkedIn. Dat is geen toeval. 5,5 miljoen views in 2,5 jaar tijd dat is geen geluk!

Wij analyseren constant het bereik van al onze LinkedIn bijdrages om het voortdurend veranderende LinkedIn algoritme zo goed mogelijk te kunnen doorgronden en te beïnvloeden. Onze LinkedIn for Business strategie levert een constante stroom van leads en klanten op.

Mensen die beweren dat views niet relevant zijn nodig ik graag uit om eens naar onze analyses en omzetcijfers te kijken. Het is heel simpel, mits op de juiste manier ingezet én met waardevolle content zijn views een uitstekend alternatief voor uitgaande verkoopactiviteiten. Met andere woorden als je geen tijd hebt om (koude) acquisitie te plegen in de vorm van telefoontjes en bezoeken dan is het volume aan views een goed alternatief. Uiteraard krijg je pas impact als je met de personen met wie je graag zaken wilt doen een dialoog aangaat zodat er een relatie en vertrouwen ontstaat maar het tijdrovende voorwerk is al voor een groot deel gedaan.

Vijf succesvolle bijdragen nader geanalyseerd

Download hier vijf bijdrages die ieder op zich honderdduizenden views kregen. Van deze bijdrages geven we aan wat volgens ons het onderscheidend vermogen is geweest en wat de belangrijke redenen waren voor het genereren van veel views. 

Bij veel van onze bijdrages gebruiken we een zelf ontwikkelde checklist die helpt om méér bereik en méér impact te genereren. Deze is te koop voor 97,- incl btw.

Schaf de Checklist Linkedin bijdrage aan

Via onderstaande link kun je de checklist na betaling direct downloaden. Je ontvangt de checklist dus niet per mail maar je komt op een aparte landingspagina.

https://omzetcoaching.nl/product/checklist-linkedin-bijdrage/

Dank voor je interesse in de “Checklist LinkedIn bijdrage”.

Ik wil wat achtergrondinformatie met je delen zodat je goed begrijpt wat deze checklist inhoudt en ik jouw verwachtingen waar kan maken.

De checklist beschrijft dertien kritieke onderdelen die je vóór, tijdens en na het plaatsen gaat managen. Hiermee beïnvloed je het LinkedIn algoritme op een positieve manier en krijg je meer bereik. Afhankelijk van het doel en de inhoud van jouw boodschap kun je hiermee ook meer impact krijgen.

De checklist is oorspronkelijk ontwikkeld als intern hulpmiddel voor onze omzetcoaches en normaliter voorbehouden aan deelnemers aan onze workshops en trainingen. Heel eenvoudig, omdat die ook leren om er goed mee om te gaan. En de strategie leren toepassen die past bij sociaal verkopen.

Toch wilde ik de checklist eens aan anderen aanbieden omdat ik inmiddels weet hoe waardevol en krachtig het gebruik ervan kan zijn.

Ik adviseer daarbij wel ons werkboek te gebruiken. Het betreft deel drie ‘sociaal verkopen’ en deze is geheel kosteloos te downloaden. Je vindt op onze website overigens nog veel meer waardevolle social selling tips en downloads zoals de 7 stappen naar meer klanten via LinkedIn, acquisitietips, instructies voor meer omzet via LinkedIn en nog veel meer allemaal kosteloos! Kijk maar bij de kopjes "Succesvol Verkopen Tips" en "Social selling"

De checklist is het resultaat van twee jaar analyses en experimenteren op honderden bijdrages met een paar miljoen views. 

Hieronder zie je mijn eigen top-25 bijdrages van de afgelopen twee jaar met de statistieken die we bijhouden. Hoogste bereik 334 duizend views en laagste bereik 26 duizend views.

Hier zit bloed, zweet en tranen en vooral veel tijd in. Ik ben al veel langer bezig met het samenbrengen van LinkedIn, marketing en traditionele verkoopmethodieken en ben tot een strategie gekomen die zó krachtig is, simpelweg werkt en een enorme verkoopeffectiviteit kent.

We gebruiken de checklist in sommige gevallen ook pro bono, informeer hiernaar als je met je bereik een maatschappelijk belang dient. De opbrengst van de checklist gebruiken we om ondernemers in moeilijke omstandigheden pro deo te helpen en om jaarlijks een aantal goede doelen te steunen zoals Stichting Ronald McDonald Huis Leiden.

Hoe vernieuwend is deze checklist?

Natuurlijk zijn mijn inzichten niet altijd vernieuwend, dat is onmogelijk, maar het op de juiste manier toepassen, met de juiste vaardigheden en op een gestructureerde en duurzame manier, maakt het verschil. 

Kijk maar naar het verschil voor Jelle in dit artikel op LinkedIn.

De checklist is een vertaalslag op dertien punten die allemaal even belangrijk zijn om maximaal bereik én impact te krijgen.

Vraag jezelf vóórdat je de checklist aanschaft vooral af wat je met meer bereik op LinkedIn zou willen. 

Als je overtuigd bent dat deze investering in je eigen kennis waardevol is dan koop je een hulpmiddel, gebaseerd op een bewezen succesvolle verkoopstrategie en onderbouwd op basis van persoonlijke ervaringen, die dertien kritieke onderdelen bevat die jou helpen om meer resultaat en impact te krijgen. Waarmee je tijd en geld bespaart en zelfs omzetkansen kunt creëren!

Laat me vooral weten wat jij aan de inzichten hebt die ik met je deel. Ook bij een bescheiden aankoop vind ik een tevreden klant boven alles gaan en ik help je dus graag om de strategie volledig te begrijpen en te omarmen en de checklist optimaal in te zetten.

Schaf de Checklist Linkedin bijdrage aan

Via onderstaande link kun je de checklist na betaling direct downloaden. Je ontvangt de checklist dus niet per mail maar je komt op een aparte landingspagina.

https://omzetcoaching.nl/product/checklist-linkedin-bijdrage/

Hoe ziet de checklist er uit?

Je koopt een PDF met uitleg over de dertien kritieke punten die bepalend zijn voor je bereik en impact met bijdrages op LinkedIn. Aanvullend worden er ook op een aantal pagina's voorbeelden aangehaald uit de praktijk inclusief printscreens en highlights.

Is dit ook toepasbaar op LinkedIn bedrijfspagina's?

In grote lijnen wel. De grootste uitdaging op bedrijfsprofielen is vaak het gebrek aan volgers waardoor je autonome bereik zeer laag zal zijn. Met de checklist ontvang je een aantal handvatten om het bereik te beïnvloeden. Hieronder zie je een weergave van een test die we in december deden op een bedrijfsaccount met erg weinig volgers.

Voor eventuele vragen ben ik bereikbaar op 085 235 5000 of franck.fielemon@omzetcoach.nl.

Jouw omzetgroei is onze passie!

Have fun.

 


Franck Fielemon 

Omzetcoach.nl

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn