Wat is omzetcoaching?

Omzetcoaching is gebaseerd op de aanpak die multinationals en grote verkoopgerichte organisaties hanteren bij verbetertrajecten voor verkopers die achterblijven bij hun omzetdoelstellingen. Deze methodiek hebben wij aangepast, geoptimaliseerd en geschikt gemaakt voor Zelfstandig Professionals, MKB ondernemers, verkoopmanagers, verkoopdirecteuren en uiteraard verkopers.

Een unieke integrale aanpak waarbij we samen met jou analyseren waar de commerciële knelpunten zitten. Waar loop je tegenaan en wat is daarvan het gevolg voor jou als ondernemer, manager of verkoper? We kijken naar je verkoop- en marketingstrategie en naar de effectiviteit van jou en/of je verkoopteam. Wat kan er beter? Met een concreet SMART Omzetplan brengen we je verkoopresultaat naar het gewenste niveau.

Het SMART omzetplan is gericht op het optimaliseren van resultaat door het verbeteren van het fundament. Heb je de juiste attitude? Stel je de juiste commerciële prioriteiten? Welke structuur hanteer je? Hoe zit het met je verkoopvaardigheden?

Onze unieke omzetcoachingsmethodiek helpt bij het bepalen van afspraken op klanten, omzetkansen en SMART acties die bijdragen aan het behalen van je omzetdoelstellingen. 


© 2017 De Verkoopmaatschappij